CNC FREZER

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

De CNC frezer maakt deel uit van de afdeling Productie. Het doel binnen de afdeling Productie is het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten binnen een afgesproken kwaliteitsniveau, tijd en tegen minimale kosten. Binnen deze afdeling zijn wij opzoek naar een CNC frezer met ervaring in de fijnmechanische techniek en de bereidheid om CNC freeswerk uit te voeren. De focus ligt op fabricage van enkelstuks.

In deze functie houd je, je bezig met het programmeren en uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen op een CNC freesbank. De CNC frezer bepaalt aan de hand van tekeningen de juiste bewerkingsvolgorde, bijpassende opspanningen en het juiste gereedschap dat moet worden gebruikt. De werkstukken moeten voldoen aan eisen van maatvoering, vorm-, plaats- en ruwheidtoleranties volgens (klant) specificaties en kwaliteitseisen. De CNC frezer heeft materiaal- en gereedschap kennis en kennis van CAD/CAM-software en interpreteert tekeningen, programmeert, stelt en bedient zelfstandig machines.

De afdeling Productie bestaat uit ± 25 collega’s, waaronder (allround) lassers, constructiebankwerkers, CNC frezers en (conventionele) draaiers, Laseroperators, CNC zetters/kanter en stralers/finishers.

Jouw profiel

Je werkt op de productieafdeling waar, behalve snelheid in de doorlooptijd, tegelijkertijd nauwkeurigheid en precisie bij de bewerking van onze hoogwaardige producten van je wordt verwacht. Ook ben je goed in staat om de juiste werkmethodieken te bepalen, en het overzicht te behouden. Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de machinebouw binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast beschik je over MBO werk- en denkniveau en is kennis van Heidenhain besturing een must.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·        26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature van Senior Bakery Technologist? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

CNC Frezer | Vacature | Sales | Culemborg, Utrecht