Manufacturing Engineer Construction

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

De Manufacturing Engineer Construction is de specialist en kennisdrager op het gebied van plaat- en constructietechnieken binnen Rademaker. Je weet de kritische productie- en procesaspecten op plaat- en constructietechnologie te herkennen en hebt goed inzicht waardoor je in staat bent voortbrengingsprocessen te overzien. Je bent zodoende primair verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve overgang van productontwikkeling naar het in productie nemen van nieuwe of gewijzigde producten, welke vervaardigd worden uit plaat- en constructietechnieken. Vanzelfsprekend hou je hierbij rekening met de capaciteiten en efficiëntie van de bestaande productiemiddelen.

Door jouw technische- én bedrijfskundige inzicht weet jij een goede balans te vinden tussen de technische functionele eisen van een ontwerp en de mogelijkheden met plaat- en constructietechnieken. Daar jij kennisdrager bent op het gebied van plaat- en constructietechnieken zorg jij voor voldoende technische ondersteuning naar je collega’s van de afdeling R,D&E en Operations. Je signaleert mogelijkheden tot verbeteringen en initieert en valideert nieuwe productieprocessen en ondersteunt de implementatie hiervan, uiteraard draag je ook je steentje bij aan het verbeteren van de bestaande processen en productiemethoden. Zodoende ben je goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in plaat- en constructietechnieken en vind je het interessant om deze te onderzoeken en indien mogelijk te implementeren.

Jouw profiel

Onze nieuwe collega is iemand met een MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en heeft kennis van plaatbewerking en constructietechnieken. Je bent resultaatgericht en kunt makkelijk communiceren. Vanzelfsprekend heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en ben je in staat anderen te overtuigen van mogelijkheden tot verbetering. Om bestaande processen te verbeteren en nieuwe productiemethoden te implementeren heb je een goed analytisch vermogen. In deze functie heb je ook geregeld contact met onze collega’s in Slowakije, zodoende is de beheersing van de Engelse taal een must.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Manufacturing Engineer Construction? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Manufacturing Engineer Construction | Vacature | Operations | Culemborg, Utrecht