PROCESS ENGINEER

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Process Engineer maak je deel uit van de afdeling Production Engineering & Quality welke zich bezig houdt met het analyseren, ontwerpen, monitoren en verbeteren van processen en onderdelen van installaties waarbij rekening wordt gehouden met produceerbaarheid, kwaliteit en kostenreductie. Als Process Engineer speel je een belangrijke rol in het verbeteren van productieprocessen en het toepassen van de nieuwste technologieën. Je doet hierbij (pro)actief onderzoek naar efficiëntie, stabiliteit- en kwaliteitsverbetering. Je maakt analyses en presenteert voorstellen om productieprocessen te optimaliseren, daarnaast begeleid je en voer je deze projecten uit. Je ondersteunt je collega’s die zich bezig houden met maakbaarheidsanalyses van producten en kostprijsberekeningen. Daarnaast houd je je bezig met het ontwikkelen, implementeren en borgen van het kwaliteitssysteem en geef je hier advies over. Ook het organiseren en begeleiden van interne en externe audits pak je op zodat eenduidige procedures en afspraken worden nageleefd en werken aan kwaliteit een belangrijk onderwerp blijft. Het optimaliseren van de operationele SAP processen behoren eveneens tot je functie.

Jouw profiel

Jij vindt het verbeteren van werkprocessen en het analyseren van productieprocessen fantastisch! Ook heb je een afgeronde hbo opleiding bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Je brengt enkele jaren werkervaring met je mee en je hebt feeling met techniek en productie. Daar er meerdere projecten tegelijkertijd lopen ben je goed in staat prioriteiten te bepalen en overzicht te behouden. Je kunt goed communiceren met mensen van diverse niveaus en bent in staat hen te ondersteunen, begeleiden en helpen. De Process Engineer heeft een goed ontwikkeld analytisch vermogen, is resultaatgericht en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verbeteren zit in je DNA en je hebt kennis van Lean Manufacturing en Six Sigma tools.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Sollicteren?

Interesse in de vacature Process Engineer? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Process Engineer | Vacature | Operations | Culemborg, Utrecht