Secretary Sales (32 – 40 uur)

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de video.

Jouw functie

Jij vindt het uitdagend om bij te dragen aan een efficiënte verkooporganisatie en dit doe je door onze sales organisatie te ondersteunen met verkoopondersteunende en administratieve werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het maken en controleren van offertes, offerteaanvragen en orders, het coördineren van klantbezoeken en bijbehorende arrangementen en het assisteren op beurzen. Tot je werkzaamheden behoren eveneens het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie waarbij je zorg draagt voor een professionele uitstraling van Rademaker. Daarnaast is het belangrijk dat alle sales gerelateerde informatie gewaarborgd en beschikbaar is voor collega’s, zodoende ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verspreiden, invoeren, opslaan en archiveren van (verkoop)gegevens en documenten zodat te allen tijde volledige en juiste informatie beschikbaar is.

Het betreft een veelzijdige, zelfstandige baan waarin je zelf verantwoordelijk bent voor het structureren van je werk en het stellen van de juiste prioriteiten. Zodoende zijn onze Secretary Sales collega’s alert, actiegericht en kunnen zij snel schakelen. Het huidige team bestaat uit 4  Secretary Sales collega’s. In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Jouw profiel

Als Secretary Sales beschik je over MBO werk- en denkniveau en ben je (bij voorkeur) reeds werkzaam geweest in een secretariële- commerciële functie. Zodoende heb je klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is flexibiliteit en samenwerken voor jou vanzelfsprekend. Omdat je veelvuldig contact hebt met collega’s, leveranciers en klanten ben je helder in je communicatief, representatief en betrouwbaar. Daarnaast ben en werk je integer, in het bijzonder met betrekking tot het omgaan met vertrouwelijke informatie. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engels en Duitse taal en ben je handig met Word, Excel en bij voorkeur ook SAP.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan (32 – 40 uur) in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Secretary Sales? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 

Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Secretary Sales | Vacature | Sales | Culemborg, Utrecht