Stagiar(e) grafische vormgeving/dtp

Ben jij die creatieveling die we "Broodnodig" willen toevoegen aan ons team?

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als stagiair(e) ondersteun je het Marketing en Communicatie team bij de dagelijkse werkzaamheden en diverse grafische projecten. Je zal daarnaast meedraaien binnen de afdeling Product management, waardoor je de kans krijgt verschillende kanten van het vakgebied te leren kennen. Te denken valt hierbij aan het opdoen van kennis over diverse druktechnieken, communiceren met (interne) klanten en toeleveranciers en het realiseren van projecten binnen een gestelde planning.

Naast bovenstaande hebben wij nog meer leuke werkzaamheden voor je:

• Het ondersteunen bij beeldbewerking, zodat de beelden van Rademaker er nog beter uit komen te zien;

• Het meehelpen bij de ontwikkeling van o.a. onze flyers, brochures, advertenties en video's;

•Het meedenken over verbeteringen van onze grafische uitingen;

• Het meehelpen bij de ontwikkeling van beursvisuals en reclamematerialen voor op de beurs;

• Het uitvoeren van interne fotografie- en film opdrachten;

• Het ondersteunen bij het beheer van onze website en social media.

Wij worden enthousiast als...

• Je met plezier naar je stage gaat!

• Je een MBO of HBO opleiding volgt richting Grafische Vormgeving/DTP, of deze hebt afgerond en je wilt graag werkervaring opdoen;

• Je beschikbaar bent voor minimaal 24 uur per week voor de duur van 6 maanden;

• Je goede kennis hebt van het Adobe softwarepakket, met name Photoshop, InDesign en Illustrator;

• Je zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;

• Je gevoel hebt voor grafische vormgeving, oog voor detail en secuur te werk gaat.

Waar kom je terecht?

Je maakt deel uit van een enthousiast, gemotiveerd en jong Marketing team. Wij bieden, naast een passende vergoeding, een interessante leeromgeving en een fijne werksfeer. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoer van je opdrachten. Er is genoeg te doen en met een proactieve houding kun je steeds meer naar je toe trekken en leren! Je kunt daardoor je eigen stage ‘vormgeven’ en wordt waar nodig begeleid door collega’s met een gedegen achtergrond binnen de Marketing.

Solliciteren?

Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste stagiair(e) die ons team wilt komen versterken? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Heb je een vraag? Bel dan met Ronald Hoiting (Marketingmedewerker) via telefoonnummer 0345-543420 Hij vertelt je graag meer over de inhoud van deze stage en Rademaker.