Hardware Engineer

Hardware Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

 Jouw functie

Als Hardware Engineer ben je onderdeel van de afdeling R,D&E. In deze rol houd je je bezig met het ontwerpen van besturingshardware en het programmeren en opstarten van de besturingsveiligheidssoftware van standaard- en klantspecifieke machines. Hierbij verlies je de vereiste functionele specificaties, richtlijnen, kwaliteits- en veiligheidseisen, budget en planning niet uit het oog. Als Hardware Engineer ben je, in nauwe samenwerking met de overige leden van het opstartteam, tevens bezig met het veiligheidstechnisch testen van onze geassembleerde machines in onze montagehal, teneinde de veiligheid zeker te stellen. Daarnaast leg je eventuele aanpassingen op onze machines tijdig vast zodat doorontwikkeling van onze standaardmachines mogelijk is.

Als expert in de discipline hardware ben jij oplossingsgericht en denk je graag mee over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen binnen Rademaker. Om dit te kunnen doen ben je continu bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden en volg je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.

Jouw profiel

Je brengt een afgeronde mbo-opleiding (Elektrotechniek, Mechatronica of gelijkwaardig) mee en een goede drive om te werken. Zoals vanzelfsprekend heb je een passie voor techniek en engineeren. Een paar jaar werkervaring is gewenst, maar geen must.

Om succesvol te zijn in deze functie durf je initiatief te nemen, kun je goed samenwerken met collega’s en ben je resultaatgericht. In een multidisciplinair team werk je detaillistisch en nauwkeurig en ben je in staat om goed overzicht te houden. Doordat je gestructureerd en projectmatig werkt ben je in staat een project effectief en efficiënt uit te voeren.

 Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Minimaal 26 vakantiedagen en afhankelijk van de functie 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Afdelingsuitjes;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker