Hoofd Magazijn (tijdelijke functie)

Zoek jij een veelzijdige en afwisselende baan? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit! Voor onze vestiging in Culemborg zijn wij tijdelijk opzoek naar een Hoofd Magazijn.

Jouw functie

Als Hoofd Magazijn ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van goederen en de interne logistiek hiervan in het magazijn samen met de magazijnmedewerkers. Je geeft leiding aan een aantal magazijnmedewerkers. Daarnaast zorg je voor een ordelijk en systematisch beheer van het magazijn en een correcte uitgifte van goederen middels een ERP softwarepakket.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een Hoofd Magazijn die oog heeft voor wat medewerkers beweegt en het maximale uit het team weet te halen. Je werkt zelf actief mee in het magazijn, bent precies en behoud bij drukte goed het overzicht. Communicatief ben je sterk en heb je natuurlijk overwicht, waarbij je medewerkers op de juiste wijze weet te begeleiden.

  • Je beschikt over MBO werk-en denkniveau;
  • Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring (in het magazijn);
  • Je werkt graag samen en hebt discipline;
  • Je bent daadkrachtig en proactief ingesteld; 
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat.

Wat wij bieden

Naast een leuke en afwisselende baan binnen een dynamische, internationale en informele omgeving, biedt Rademaker je een goed marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening.

Ben jij die harde werker die we zoeken?

Herken jij je helemaal in bovenstaande punten en vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554.

 

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker