Machinaal Bankwerker/CNC - bediener

Ben jij de allround (machinaal) bankwerker én CNC-bediener die wij zoeken?

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Jouw functie
De machinaal bankwerker maakt deel uit van de afdeling Productie. Het doel binnen de afdeling Productie is het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten binnen een afgesproken kwaliteitsniveau, tijd en tegen minimale kosten. Binnen deze afdeling zijn wij opzoek naar een machinaal bankwerker met ervaring in de fijnmechanische techniek en de bereidheid om CNC freeswerk uit te voeren. De focus ligt op fabricage van enkelstuks. In deze functie draag je zorg voor het machinaal verspanende bewerkingen, waarbij je gebruikmaakt van CNC en conventionele productietechnologieën (o.a. frezen, draaien, boren en tappen), dusdanig dat het conform specificatie, richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen wordt afgeleverd. Daarnaast controleer je op de aanwezigheid van en lees je tekeningen, werkinstructies, (hulp)gereedschappen, onderdelen, toevoegmaterialen en meetmiddelen zodat er op efficiënte wijze gewerkt kan worden.

Jouw profiel
Je werkt op de productieafdeling waar, behalve snelheid in de doorlooptijd, tegelijkertijd nauwkeurigheid en precisie bij de bewerking van onze hoogwaardige producten van je wordt verwacht. Ook ben je goed in staat om de juiste werkmethodieken te bepalen, en het overzicht te behouden. Daarnaast beschik je over MBO werk- en denkniveau en is kennis van Heidenhain besturingen gewenst, maar geen eis.

Wat biedt Rademaker?
Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische en internationale gerichte werkomgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij leiden je verder op en investeren in jou. 

Hoe verder?
Overtuig ons van jouw geschiktheid met je cv en motivatie. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Interesse? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl.Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. 
 

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker