Senior Mechanical Engineer S&CC

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Senior Mechanical Engineer binnen onze afdeling Change Control ben je (mede)verantwoordelijk voor het mechanisch aanpassen en verbeteren van onze bestaande machines. Zodoende werk je nauw samen met personen binnen de afdeling Engineering en de Operationele afdeling om deze verbeteringen te realiseren. Je analyseert welke aanpassingen de meeste urgentie hebben, je onderzoekt welke gevolgen de aanpassingen hebben op de prestatie van de gehele machine en werkt verbetervoorstellen uit. De gemaakte aanpassingen zijn direct terug te zien in de praktijk.

Het optimaliseren van onze machines neemt soms meerdere maanden in beslag en je bent met zowel collega’s als externe partijen (waaronder leveranciers) projectmatig aan het werk, waarin jij de rol van projectleider op je neemt. Naast de lopende projecten heb je ook een aansturende rol waar je collega Engineers begeleidt. Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie!

Onze machines optimaliseren doe je natuurlijk niet alleen! De afdeling Change Control bestaat uit ± 16 collega Engineers, zowel in Culemborg als op onze locatie te Slowakije. In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Change Control.

Wat wij vragen

Om succesvol te kunnen zijn binnen deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die uiteraard een grote passie heeft voor techniek en mechanisch en analytisch sterk onderlegd is. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) en hebt enkele jaren (>4 jaar) ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de machinebouw/kapitaalgoederenindustrie.

Voor complexe uitdagingen loop jij niet weg en je durft de rol van projectleider op je te nemen gedurende verbetertrajecten. Je bent een expert in Excel en kunt hierin analyses en berekeningen maken. Doordat je vele verbetertrajecten parallel aan elkaar hebt lopen ben je goed in het bewaren van overzicht en houd je je hoofd koel. De voertaal binnen Rademaker is Nederlands, maar gezien ons internationale karakter is de beheersing van de Engels taal een pré.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Rademaker. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Minimaal 26 vakantiedagen en afhankelijk van de functie 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;  

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Afdelingsuitjes;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Senior Mechanical Engineer | Vacature | Culemborg, Utrecht

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker