Senior Mechanical Engineer Standardisation

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

In deze functie houd je je bezig met het naar het juiste niveau brengen en houden van de Rademaker machines. Je optimaliseert het ontwerp en leidt verbeterprojecten voor de machines uit het portfolio van Rademaker. Als Senior Mechanical Engineer Standardisation draag je bij aan de continue verbetering van efficiëntie binnen de engineeringsafdeling en aan kennisontwikkeling en -borging. Je bent werkzaam in een multidisciplinair team, bestaande uit ± 19 collega’s. De Senior Mechanical Engineer Standardisation rapporteert aan de team leader.

Jouw profiel

De nieuwe collega die wij zoeken is nauwkeurig en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je houdt van een dynamische omgeving, waarin er ook iets gevraagd wordt van jouw initiatief. Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van 3D CAD programma's (Solidworks) is een pré. Daarnaast heb je vanzelfsprekend affiniteit met engineeringsprocessen en ben je als Senior in staat om Engineers te begeleiden. Hiervoor beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je een teamplayer en heb je overtuigingskracht. Overige competenties die jou kenmerken zijn een analytisch denkvermogen, flexibiliteit, resultaatgerichtheid, gestructureerd werken, pragmatisch en proactief ingesteld zijn. Omdat wij een international bedrijf zijn beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Als Senior Mechanical Engineer Standardisation kom je te werken op onze locatie te Culemborg (regio Utrecht). Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Rademaker. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Afdelingsuitjes;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse in de vacature Senior Mechanical Engineer Standardisation? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in procedure. 
Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Senior Mechanical Engineer Standardisation | Vacature | Engineering | Culemborg, Utrecht

 

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker