Senior Mechanical Engineer

 

Jouw functie

Als Senior Mechanical Engineer verwerk en coördineer je diverse complete projecten op de afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E) waarbij je een aantal mechanical engineers aanstuurt. Dit betreft taakinhoudelijk aansturing, coördinatie en controle van de werkzaamheden van zowel interne als externe mechanical engineers, gezien je ook verantwoordelijk bent voor het voorbereiden, coördineren, aansturen en controleren van outsourcingswerkzaamheden.

Als Senior Mechanical Engineer weet je de benodigde tijd en activiteiten adequaat vast te stellen en werkzaamheden juist te verdelen onder desbetreffende (project)teamleden teneinde de werkzaamheden volgens overeengekomen specificaties binnen budget en planning te realiseren. We verwachten (voldoende) affiniteit met de disciplines hardware en software zodat je in staat bent de besturing van een lijn te begrijpen. Je zult namelijk regelmatig contact onderhouden met software- en hardware engineers inzake afstemming functies, werking van de machine, etc.

Kortom; als Senior Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de oplevering van juiste en volledige tekeningenpakketten voor complete projecten, conform voorgeschreven specificaties, binnen budget en planning.


Wat wij vragen

Heb je een technische opleiding genoten op Hbo-niveau of beschik je over een vergelijkbaar ervaringsniveau en heb je ervaring met 2D en 3D tekenpakketten en ben je in staat vermogens en snelheden van motoren te berekenen en niet standaard concepten te ontwerpen en te calculeren? Ben je daarnaast goed in het plannen en organiseren van werkzaamheden en bezit je motiverende en stimulerende kwaliteiten? Dan ben jij de gedreven, resultaatgerichte Senior Mechanical Engineer die we zoeken!


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een goed salaris, winstuitkering en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er volop ruimte voor initiatieven en zelfontplooiing.


Solliciteren

Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voorop staan? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Anne van de Ven via telefoonnummer 0345-543540.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker