Coördinator Production & Quality

Heb jij passie voor techniek? En staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Zeker als het gaat om controles van onze productie? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriele bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Jouw functie
De Coördinator Production & Quality maakt deel uit van de afdeling Process Engineering & Quality (afdeling binnen Operations). De doelen binnen de afdeling Operations zijn het produceren en inkopen van kwalitatief hoogwaardige producten binnen een afgesproken kwaliteitsniveau, tijd en tegen minimale kosten. De afdeling Process Engineering & Quality is ondersteunend aan de afdelingen binnen Operations, Engineering & Technische Werkvoorbereiding teneinde de produceerbaarheid en kostenreductie van de onderdelen of processen te analyseren en/of te verbeteren.

Als Coördinator Production & Quality voer je dagelijks kwaliteitscontroles uit op de productie – en montageafdeling en registreer je de bevindingen in SAP. Daarnaast beantwoord je kwaliteit gerelateerde vragen en begeleidt en coach je productiemedewerkers met het oplossen van kwaliteitsvraagstukken/issues.

Jouw profiel
Als Coördinator Production & Quality beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, welke worden gebruikt om op/met diverse niveaus, in iedere situatie, op de juiste manier en zo goed mogelijk te kunnen communiceren, coördineren en begeleiden. Ook werk je nauwkeurig, ben je analytisch, resultaatgericht en heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden en kun je goed acteren binnen een dynamische internationale omgeving. Een goede beheersing van de productieprocessen (Lean werken) en de verschillende meetmethodieken is voor de uitvoering van deze functie een vereiste. Daarnaast ben je in staat om prioriteiten te bepalen en het overzicht te houden op de vele, tegelijk lopende verbeterprojecten, waarbij je een coördinerende rol vervult richting je collega’s binnen de productie-, inkoop- en de kwaliteit afdeling. Daarnaast bezit je MBO+ en HBO niveau richting Techniek of bedrijfskunde en daarnaast beheers je naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Rademaker?
Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische en internationale gerichte werkomgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij leiden je verder op en investeren in jou.

Hoe verder?
Overtuig ons van jouw geschiktheid met je cv en motivatie. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Interesse? Mail dan je gegevens naar hr@rademaker.nl. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. 
Heb je nog een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker