Management Assistent(e)

Ben jij een duizendpoot en zoek je een uitdagende en afwisselende baan? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Jouw functie

Als Management Assistent(e) ben je werkzaam in een veelzijdige werkomgeving, waarbij je enerzijds zorg draagt voor een efficiënte en effectieve secretariële ondersteuning van de CEO’s en anderzijds de sales organisatie ondersteunt door het verrichten van verkoopondersteunende en administratieve werkzaamheden. Kortom, een veelzijdige functie!

Ondersteuning Sales

Binnen de afdeling Sales werk je aan de administratieve verwerking van alle op de afdeling Sales voorkomende administratieve werkzaamheden teneinde bij te dragen aan een efficiënt verkoopproces. Deze werkzaamheden zijn zeer divers en uiteenlopend; zo kun je bijvoorbeeld allereerst bezig zijn met het maken en controleren van offertes, offerteaanvragen en orders, vervolgens druk in de weer zijn met het coördineren van klantbezoeken of ben je enthousiast aan het assisteren bij de organisatie van beurzen.

Ondersteuning CEO’s

Naast de ondersteuning van de Salesorganisatie ben je de steun en toeverlaat van de CEO’s zodanig dat zij in staat worden gesteld de eigen functie efficiënt uit te voeren met een doelmatige en functionele aanwending van tijd, middelen en energie. Om hen te ondersteunen ben je bezig met bijvoorbeeld agendabeheer, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen, het verzorgen van correspondentie, het gastvrij ontvangen van gasten, etc.

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen deze functie beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau, ben je fulltime beschikbaar en ben je (bij voorkeur) reeds werkzaam geweest in een secretariële-commerciële functie. Flexibiliteit en een dienstverlenende houding zijn voor jou vanzelfsprekend, evenals het goed kunnen omgaan met werkdruk. Je kunt zelfstandig werken en bezit het vermogen om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Ook kun je helder communiceren en leg je makkelijk contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je bent daarnaast representatief, nauwkeurig, betrouwbaar en integer (in het bijzonder in het omgaan met vertrouwelijke informatie). Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal en ben je handig met Word, Excel en bij voorkeur ook met SAP.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een hands-on omgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren

Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voorop staan? Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Susanne van de Kop (HR adviseur) via telefoonnummer 0345-543157.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker