Offerte tekenaar

Ben jij die Offerte tekenaar die het een uitdaging vindt om alle eisen te verwerken in een tekening? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Jouw functie

Als Offerte tekenaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van lay-out tekeningen op basis van input van de Technical Sales Manager op een zodanige wijze dat de installatie past binnen de door de klant aangegeven fabrieksomgeving. Je maakt veelal klant specifieke documentatie zoals schetsen, schema’s en samenstellingstekeningen ter ondersteuning van de offertedocumentatie, waarbij je zoveel mogelijk gebruik maakt van de door Engineering gedefinieerde standaards en symbolen. Mochten er zich (technische) problemen voordoen in de lay-out geef je advies aan de Technical Sales Manager om samen tot een passende oplossing te komen. De tekeningen zijn afhankelijk van het project 3D of 2D.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle en analyse van jouw ingediende lay-out voorstel. Bewaak je de voortgang/planning van de werkzaamheden volgens overeengekomen specificaties en targets.

Jouw profiel

Om deze functie goed te kunnen vervullen, zijn wij opzoek naar iemand:

  • Met een afgeronde Mbo-opleiding techniek, bij voorkeur WTB of vergelijkbaar;
  • Enkele jaren ervaring op het vakgebied in een internationale omgeving en binnen de machinebouw/kapitaalgoederen;
  • Ervaring met AutoCAD en Inventor;
  • Proactief, vindingrijk, resultaatgericht en klantgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Dynamisch werkhouding en een kwaliteitsbewuste instelling.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een hands-on omgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en doorgroei.

Word jij laaiend enthousiast over tekenen in 2D en 3D en klaar om jezelf (nog) verder te ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Solliciteren

Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voor op staan? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Annelie Stolk (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543554.

 

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker