HR-adviseur

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, waar we samen gaan en staan voor kwaliteit!

Zoek jij een uitdagende HR-functie waarbij je zelfstandig kan opereren en vind jij het leuk alles in staat te stellen om elke professional/collega binnen onze organisatie in zijn of haar functie te laten excelleren? Dan zoeken wij jou!

Als HR-adviseur maak je deel uit van het HR-team binnen Rademaker, bestaande uit drie HR-adviseurs. Het doel van deze afdeling is uitvoering geven aan een mens- en doelgericht HR-beleid om een adequate in-, door- en uitstroom te realiseren, waarbij personele gegevens juist worden vastgelegd en beheerd teneinde met een adequate personeelsbezetting en efficiënte arbeidsorganisatie optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Als HR-adviseur binnen Rademaker ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en geef je advies en ondersteuning aan het (lijn)management over de uitvoering en toepassing van het HR-beleid. Dit houdt in dat je hen adviseert bij het optimaal inzetten van de HR-instrumenten maar ook dat je meedenkt over de organisatie- en ontwikkelvraagstukken waar Rademaker voor staat. Daarnaast ben je in staat om draagvlak en vertrouwen te creëren en beweeg je je makkelijk door de hele organisatie.

We zijn een energieke hands-on en no-nonsense organisatie. Hierin voel jij je als een vis in het water. Dat geen dag hetzelfde is, is voor jou geen enkel probleem. Je kunt goed omgaan met ad hoc werkzaamheden, doordat je snel weet te schakelen en alert en actiegericht bent. Als HR-adviseur ben je daarnaast ook actief met operationele HR-werkzaamheden

Functie-eisen
Jij bent een enthousiaste professional op het gebied van HR en beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding richting HRM of gelijkwaardig. Met jouw parate kennis op o.a. het gebied van arbeidsrecht en wet- en regelgeving sociale zekerheid weet je goede adviezen uit te brengen, waardoor je de afdelingen weet te ontzorgen. Daarnaast werk je zelfstandig, ben je analytisch, proactief, resultaatgericht en heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden. Je weet goed structuur aan te brengen en weet onder tijdsdruk de juiste prioriteiten te stellen en gaat te allen tijde integer te werk. Je bent iemand die initiatief neemt; je hebt frisse ideeën en bent op zoek naar een werkplek waar je deze ideeën tot uiting kunt brengen. Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je jouw rol kent in verschillende situaties. Je weet je adviesstijl uitstekend aan te passen aan het doel en de situatie.

Wat heeft Rademaker jou te bieden?
Naast een plezierige werksfeer en een zelfstandige en uitdagende functie, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Eigen initiatief, vernieuwende ideeën en verantwoordelijkheidsgevoel juichen we toe!

Solliciteren?
Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voor op staan? Overtuig ons dan snel van jouw enthousiasme en geschiktheid middels jouw motivatiebrief en CV, welke je uiterlijk tot 20 november kunt sturen naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen (met wellicht een van jouw aanstaande collega’s) HR Adviseurs Annelie Stolk of Anne van de Ven via telefoonnummer 0345-543543. Zij vertellen je graag meer over de inhoud van de functie en over Rademaker.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker