Service Coördinator

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten.

De Service Coördinator maakt deel uit van de afdeling Service. De servicetak binnen Rademaker heeft de afgelopen jaren een grote groei mogen doormaken. Rademaker kent een informele sfeer, een echte hands-on mentaliteit, waar we samen gaan voor kwaliteit! Vanuit de Serviceafdeling in Culemborg worden internationale klanten bedient, waardoor er binnen de Serviceafdeling een dynamische cultuur heerst. Maar ook werkplezier neemt een belangrijke plaats in binnen de cultuur. Als Service Coördinator zal je dan ook onderdeel uitmaken van een hecht team!

Zie jij het als uitdaging om dagelijks onze klanten de beste service te verlenen, dan is dit;

JOUW FUNCTIE
Wij zijn op zoek naar een Service Coördinator die van aanpakken houdt. Iemand die na een gedegen inwerkperiode de serviceactiviteiten (zoals onderhoud, reparatie, revisie en kleine ombouwwerkzaamheden) juist weet voor te bereiden, te coördineren en te realiseren conform afgesproken kwaliteit, tijd en budget en die technische en technologische (garantie) klachten en problemen verzorgt en correct afhandelt. De Service Coördinator bepaalt en draagt hierbij zorg voor de juiste en vereiste personele bezetting (kwaliteit en kwantiteit), benodigde materialen en gereedschappen en overige middelen zodat projecten compleet en volgens planning kunnen worden afgerond. Al met al een veelzijdige functie waarbij verantwoordelijkheid, ontwikkeling en groei centraal staan.

Als Service Coördinator sta je dicht bij de klant en weet je precies wat er binnen Rademaker speelt. Je analytische vermogen maakt je een snelle troubleshooter, waarbij je snel en adequaat weet te handelen. Kwaliteit, klant- en resultaatgerichtheid staan centraal in je handelen, waardoor je de klant het vertrouwen geeft zijn aanvraag en/of klacht juist en conform de juiste prioriteit te verwerken. Je bent daarnaast goed in staat om prioriteiten te bepalen en het overzicht te houden op de vele, gelijklopende aanvragen en projecten.

JOUW PROFIEL

- Je hebt minimaal een opleiding op mbo-niveau (werktuigbouwkunde of elektro);

- je beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring, liefst binnen het de internationale kapitaalgoederenindustrie;

- je beheerst de moderne talen, waarbij Duits een pré is en je bent vervolgens niet bang om ze te gebruiken in gesprekken met klanten;

- je gaat altijd voor het gewenste eindresultaat van onze klanten.

Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en heb je een proactieve houding. Je bent behulpzaam richting collega’s en bent flexibel als dat nodig is om de doelstellingen van de organisatie te bereiken.

WIJ BIEDEN
Naast een plezierige werksfeer en een zelfstandige en uitdagende functie, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Eigen initiatief, vernieuwende ideeën en verantwoordelijkheidsgevoel juichen we toe!

Solliciteren?
Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voor op staan? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Anne van de Ven (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543540.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker