Technology Rademaker Academy Trainer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als Technology Rademaker Academy Trainer heb je een sleutelrol in de uitvoering van technologische trainingen ten behoeve van de Rademaker Academy. Als Technology Trainer neem je initiatieven om nieuwe trainingen en/of materiaal te ontwikkelen. De verantwoordelijkheid van de Technology Trainer is het verzorgen van commerciële Rademaker Academy trainingen, maar daarnaast ook het geven van interne opleidingen voor Rademaker medewerkers. De trainingen vinden zodoende plaats bij Rademaker of op locatie bij de klant. Naast het geven van trainingen kun je ook – vanuit prioriteitstelling aangegeven door de Rademaker Academy Coördinator - ingezet kunnen worden bij ondersteuning van het Rademaker Technology Center (RTC) en / of bij klanten on-site voor troubleshooting en/of inbedrijfstelling van Rademaker productielijnen. Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie!

Als Technology Rademaker Academy Trainer werk je nauw samen met de Technical Rademaker Academy Trainer en ontvang je informeel leiding van de Coördinator Rademaker Academy. Organisatorisch valt deze functie onder de Head of Productmanagement.

Jouw profiel

Om succesvol te kunnen zijn binnen deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die uiteraard een grote passie heeft voor techniek en processen en analytisch sterk onderlegd is op gebied van bakkerij processen. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (in de techniek en technologie) en hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de (internationale) deeg verwerkende industrie en in algemene bedrijfsgerichte product – en proceskennis. Daarnaast bezit je diepgaande kennis van zowel het deegproces alsook de machinebediening. Als technologisch trainer bezit je uitstekende communicatieve – en didactische vaardigheden en kun je makkelijke schakelen tussen verschillende interne en externe klanten van Rademaker. Daarnaast heb je affiniteit met het uitleggen en ‘lesgeven’ aan een groep mensen. De voertaal binnen Rademaker is Nederlands, maar gezien ons internationale karakter is de beheersing van de Engels en Duitse taal een must en ben je bereid om regelmatig te reizen.  

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kennisdeling binnen Rademaker en de klanttevredenheid van onze klanten. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         Minimaal 26 vakantiedagen en afhankelijk van de functie 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;

·         Winstuitkering;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Afdelingsuitjes;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Solliciteren?

Interesse? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. Heb je een vraag? Bel dan met Annelie Stolk (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543 554. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker