Inbedrijfsteller

Ben jij de vakkundige professional die zowel als individu, als in teamverband, op een energieke wijze het verschil kan maken? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Jouw functie

Als inbedrijfsteller bij Rademaker ben je de spil in het geheel. Als afgevaardigde van de organisatie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstarten, testen en inbedrijfstellen van onze standaard en universele machines, waarbij je zorgt voor het uiteindelijke doel: dat alle vakgebieden samenvallen vanaf opstart tot oplevering.

Gezien het internationale karakter van onze organisatie zullen deze werkzaamheden veelal internationaal uitgevoerd worden. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je operationeel collega’s aanstuurt en begeleidt, waarbij de samenstelling van het team afhankelijk is van het project. Ook werk je veelal samen met engineers, proefbakkers, projectmanagers, etc.

Jouw profiel

  • Hbo-opleiding (bij voorkeur industriële automatisering / elektrotechniek / procestechnologie)
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Ervaring in het bedrijfstellen van installatieproject internationaal
  • Dynamische werkhouding en kwaliteitsbewuste instelling
  • Bereidheid tot regelmatig internationaal reizen en werken

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer en een uitdagende functie in een hands-on omgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Ben jij de wereldreiziger die we zoeken?

Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voor op staan? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Anne van de Ven (HR Adviseur) via telefoonnummer 0345-543540.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker