Inbedrijfsteller

 

Ben jij de vakkundige professional die zowel als individu, als in teamverband, op een energieke wijze het verschil kan maken? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

 

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor bakkerijen in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling op locatie. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen gaan en staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link

Jouw functie

Als inbedrijfsteller bij Rademaker ben je de spil in het geheel. Als afgevaardigde van de organisatie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstarten, testen en inbedrijfstellen van onze standaard en universele machines, waarbij je zorgt voor het uiteindelijke doel: dat alle vakgebieden samenvallen vanaf opstart tot oplevering.

Gezien het internationale karakter van onze organisatie zullen deze werkzaamheden veelal internationaal uitgevoerd worden. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je operationeel collega’s aanstuurt en begeleidt, waarbij de samenstelling van het team afhankelijk is van het project. Ook werk je veelal samen met engineers, proefbakkers, projectmanagers, etc.

Jouw profiel

  • Hbo-opleiding (bij voorkeur industriële automatisering / elektrotechniek / procestechnologie)
  • Kennis van en ervaring met het programmeren van software (bijv. Siemens S7, TIA Portal, Rockwell, Allen Bradley)
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Ervaring in het bedrijfstellen van installatieproject internationaal
  • Dynamische werkhouding en kwaliteitsbewuste instelling
  • Bereidheid tot regelmatig internationaal reizen en werken

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Rademaker. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

·         26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

·         8% vakantiegeld;  

·         Winstuitkering;

·         Buitenlandtoeslagen;

·         Flexibele werktijden;

·         Opleidingsmogelijkheden;

·         Pensioenregeling;

·         Reiskostenregeling.

Ben jij de wereldreiziger die we zoeken?

Interesse? Mail je gegevens naar hr@rademaker.nl en overtuig ons van jouw geschiktheid door middel van je motivatie en CV. Wij laten jou zo spoedig mogelijk weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. Heb je een vraag? Bel dan met Susanne van de Kop (HR-adviseur) via telefoonnummer 0345-543157. Zij vertelt je graag meer over de inhoud van de functie en Rademaker.

Inbedrijfsteller | Vacature | Rademaker Culemborg, Utrecht

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker