Team Leader Engineering

 

Jouw functie

Als Team Leader Engineering ben je verantwoordelijk voor het integrale beheer van wijzigingen van engineering maintained units uit het Rademaker portfolio. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team van mechanische, hardware- en software engineers binnen de Afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E) en Integrated Process Control in het bijzonder. Het team heeft als taak om de ingediende verbetervoorstellen en fouten, na de beoordeling hiervan, snel en adequaat te verwerken om de efficiƫntie van de interne organisatie te vergroten, maar ook om onze producten beter te laten functioneren. Je begeleidt en coacht het team teneinde het resultaat te realiseren dat je team van toegevoegde waarde is, alsmede dat zij zich kunnen (blijven) ontwikkelen en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van het team. Dit geldt voor zowel Culemborg als Slowakije.

Je werkt op basis van een door jouw opgesteld jaarplan, waarin de doelen worden beschreven voor het komende jaar. Je bent in staat om de change control activiteiten te plannen en deze op te volgen. Je ontwikkelt en beheert de integrale change control processen. Ook draag je zorg voor de training en begeleiding van nieuwe medewerkers (H/S/ME) van de afdeling R,D&E. Namens de afdeling R,D&E zal jij daarnaast deelnemen aan de maandelijkse change control board (CCB) meetings. Je beoordeelt de door engineering ingediende verbetervoorstellen en licht deze toe tijdens de bespreking. 
 

Wat wij vragen

Heb je een technische opleiding genoten op HBO-niveau of beschik je over een vergelijkbaar ervaringsniveau en heb je een brede technologische kennis van producten en processen van Rademaker? Ben je daarnaast een resultaatgerichte, gedreven en flexibele Team Leader die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je een echte team player en ben je bereid om af en toe te reizen, dan is Rademaker op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer en een brede, afwisselende en zelfstandige functie in een hands-on omgeving, biedt Rademaker je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Rademaker je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Solliciteren

Zie je uitdaging in een dynamische en internationaal gerichte werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voorop staan? Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@rademaker.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Anne van de Ven (HR adviseur) via telefoonnummer 0345-543540.

Rademaker offers challenging careers for various levels of professionals. Select a vacancy of your interest from the menu or just complete the on-line application form below.

Internship

Contact Form

Working at Rademaker